Wenst u meer informatie ? 

Contacteer ons vrijblijvend : 04 745 56 376 04 745 56 376

Uren winkelplezier bij
Tuincentrum Van de Perre in Eppegem

Op zoek naar een tuincentrum waar u naast alle materialen om te tuinieren ook producten vindt voor uw dieren en om in de keuken aan de slag te gaan? In Vlaams-Brabant hoeft u voortaan niet langer meer te zoeken wanneer u kennis heeft gemaakt met Horta Tuincentrum Van de Perre uit Eppegem.

In de tuin

Wanneer u over een moes-, sier- of fruittuin beschikt, zal u de juiste materialen in de winkel van meer dan 2.500 vierkante meter vinden. Het wordt een aangenaam tijdverdrijf om uw tuin te onderhouden of aan te leggen. Ook semiprofessionele tuinders zullen de juiste aankopen doen dankzij het advies van het ervaren team.

Voor uw dieren

Als dierenliefhebber mogen uw dieren uiteraard niets tekort komen. In het tuincentrum van Eppegem ontdekt u dan ook een uitgebreid assortiment aan voedings- en verzorgingsproducten voor de dieren. Ook behuizingen zoals kooien op maat van uw dieren zijn er te vinden. Het aanbod geldt voor zowel huisdieren als voor neerhofdieren.

Bakken en decoratie

Liefhebbers die graag zelf aan het bakken en koken gaan, moeten zeker eens het gamma van Tuincentrum Van de Perre bekijken. U maakt er kennis met de meest uiteenlopende bakproducten. Zelf brood, taarten, desserts, pizza of pasta maken wordt eens zo leuk met de kwaliteitsvolle producten en ingrediënten uit de winkel.

Contact

Contacteer, kom langs voor bijkomend advies of bestel online bij Tuincentrum Van de Perre voor bijkomend advies. Dankzij de ruime parking, het ervaren team en de openingsdagen op zaterdag en zondag ervaart u een klantvriendelijke service. U kan gebruik maken van alle courante betalingsmogelijkheden. Mis trouwens niets van de acties bij Horta en de evenementen van Horta.

ONZE ACTIES

Dankzij de interessante acties van Horta Tuincentrum Van de Perre in Eppegem bent u steeds zeker van een goede aankoop.

ONZE ACTIES

Online Webshop

Naast een uitgebreid assortiment denkt Tuincentrum Van de Perre altijd opnieuw aan een gerichte dienstverlening met zijn handige online webshop.

Online Webshop

Webshop

Geen product gevonden

Evenementen

Nieuws 1

Nieuws 1

Lees meer

Nieuws 2

Nieuws 2

Lees meer